#

Workshops

Elements
Zondag 16 mei van 14:00 tot 16:30 uur

Klankschalen Chakra workshop

Elke chakra is verbonden met een klankschaal. Tijdens de workshop zal Anne de klankschalen aanslaan om de chakra’s in balans te krijgen. Door klankschalen aan te slaan of te bestrijken geeft de schaal een klank en een trilling af. De trillingen zijn krachtig en verplaatsten zich snel door ons lichaam en omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat bewegen al je cellen mee. Hierdoor kan jouw lichaam zich helemaal gaan ontspannen, en tegelijkertijd helpen de trillingen om de energiebanen in je lichaam meer te laten stromen.

Zondag 16 mei van 20:15 tot 21:15 uur

Zen uurtje

Een moment om het denken, voelen en lichaam tot rust te brengen en in verbinding te komen met de stilte in jezelf…

Deze keer zal hij gegeven worden door Jacqueline Rantong, een zeer ervaren docente, die ook meditatieles geeft aan de Integrale Yoga docentenopleiding. Zij zal de meditatie afstemmen op de dag en de aanwezigen, passend voor het moment. Kom je ook?

Zaterdag 29 mei van 19:30 tot 22:00 uur

Partnerworkshop

In deze workshop krijg je uitleg over de bevalling en doe je samen met je partner oefeningen, zodat jullie optimaal voorbereid zijn op de geboorte van jullie kindje.

Zondag 30 mei van 10:00 tot 16:30 uur

Verwendag

Wanneer kan het echt stil zijn? Als er geen geluiden om ons heen zijn? Als onze gedachten tot rust komen? Als ons lichaam in balans is?
Een stiltedag is een bijzondere ontmoeting met jezelf, en zeker ook met de wereld om je heen. Het geeft je de ruimte om naar binnen te keren en we oefenen deze dag om een basis te leggen voor innerlijke rust vanuit een heldere geest, in balans met het fysieke lichaam.
Zaterdag 5 juni van 13:30 tot 17:00 uur

Krachtyoga XXL

Krachtyoga, afgeleid van de Asthanga yogavorm, is een krachtige yogavorm welke aanvoelt als een totale work-out, maar wel met alle elementen van yoga. Ademhaling, concentratie, meditatie en natuurlijk krachtige yogahoudingen.

Wil je de krachtyoga eens proberen? Of volg je al de lessen krachtyoga en wil je meer verdieping?

Zaterdag 5 juni van 13:00 tot 14:00 uur

Kinder klankschalen Beleving

Er zijn tegenwoordig zoveel prikkels voor kinderen om zich heen die hun aandacht vragen, gun je kind een momentje waar even niks hoeft. Anne zal tijdens deze sessie je kind meenemen in een verhaal over Jonathan de klokkenverzamelaar. Tijdens dit verhaal zal ze de klankschalen spelen zodat je kind zich helemaal kan gaan ontspannen.

Zondag 13 juni 20:15 tot 21:15 uur

Zen uurtje

Een moment om het denken, voelen en lichaam tot rust te brengen en in verbinding te komen met de stilte in jezelf…

Deze keer zal hij gegeven worden door Jacqueline Rantong, een zeer ervaren docente, die ook meditatieles geeft aan de Integrale Yoga docentenopleiding. Zij zal de meditatie afstemmen op de dag en de aanwezigen, passend voor het moment. Kom je ook?

Maandag 16 t/m woensdag 18 augustus 2021

Kinder en tiener yoga kamp

Van maandag 16 t/m woensdag 18 augustus 2021 organiseren wij een yoga retraite speciaal voor kinderen en tieners van 6 t/m 19 jaar. Vind je zoon en/of dochter 3 dagen te veel, dan is het ook mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen.
 
De laatste dag sluiten we af met in de avond een kampvuur, mantra’s en het maken van een mandala.
 
Onze kernwoorden voor deze retraite zijn; ontspanning, gezellig samen zijn, rust, plezier, natuur, zelfvertrouwen en kracht.
 
Vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus 2021

Yoga retraite

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus wordt de Mica Yoga Retraite voor volwassenen gegeven; 3 dagen lang kun je genieten van een complete yoga mini vakantie op een mooie rustgevende plek midden in de natuur.

Kernwoorden tijdens deze retraite zijn: ontspanning, rust, stilte, gezelligheid, lekker gezond eten, natuur, samenzijn met gelijkgestemden, yoga, ademhaling, meditatie en nog veel meer…
9 delige startend op Zaterdag 11 september van 13:00 tot 17:00

Cursus Rugyoga

We noemen het rugyoga, maar er komt veel meer bij kijken, zoals ademhaling, meditatie, concentratie, ontspanning en verbreden van je bewustzijn. Misschien zegt je dit nog niet zoveel. In het kort; het leert je om op een hele andere manier naar jezelf te kijken, maar ook naar het leven en je lichaam. Een mooie opbouwende reeks om jou op een andere manier je lichaam te leren kennen, hoe om te gaan met pijn en nog veel meer om jouw innerlijk te laten groeien.

Bottom Image