#

Meditatielessen

Meditatielessen

Heb je altijd eens kennis willen maken met mediteren? Maar heb je geen idee waar te beginnen? Of ben je aan de slag gegaan met meditatie en wil je je hierin verder verdiepen? Of loop je juist tegen dingen aan, waardoor je het als lastig ervaart? Of merk je dat het er steeds bij in schiet?

Tijdens de meditatielessen leer je verschillende methoden om in jouw innerlijke stilte te komen. Je leert de weg naar binnen kennen, waarbij het denken, het lichaam en de emoties en gevoelens tot rust komen.

Wat kun je van deze les verwachten?
– Geleide meditaties.
– Zowel zittende als liggende oefeningen.
– Concentratieoefeningen om te leren de aandacht te richten en vast te houden.
– Ontspanningsoefeningen om fysieke en mentale spanningen los te laten.
– Diverse meditaties gericht op het openen en verruimen van het hartcentrum.

De aanraking van een bewustzijnskracht die essentieel is voor integrale yoga en die concreet gevoeld kan worden als een druk op het hoofd of een verwijding van het kruincentrum. Deze kracht zal een grote versnelling teweegbrengen in je innerlijke ontwikkeling en een onfeilbare gids op het innerlijk pad.

Ook als je al ervaring hebt met mediteren zijn dit hele fijne lessen, om gezamenlijk te mediteren, ervaringen te bespreken en nieuwe technieken te leren.

De lessen worden afgesloten met een ontspanningsoefening en/of meditatie, waarbij het hele lichaam tot rust kan komen. Alle lessen sluiten we af met een glaasje Yogi tea.

KOM JIJ EEN LES ERVAREN EN DE SFEER PROEVEN?

Je bent van harte welkom! Meld je aan voor jouw gratis* proefles naar keuze. 

Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bottom Image