#

Tieneryoga

Tieneryoga

Tieneryoga is niet “zweverig” maar leuk en voornamelijk bedoeld om dagelijkse stress los te laten en meer in balans te komen.
Als tiener ben je volledig bezig de wereld te ontdekken, daarnaast wordt er veel van je verwacht (door school, ouders, vrienden en vriendinnen). Zou het dan niet fijn zijn een momentje niets te moeten, maar heerlijk te ontspannen en je hoofd vrij te maken van gedachten, yoga kan je hierbij helpen.

Tieneryoga lessen zijn ideaal om te leren ontspannen, aan je zelfvertrouwen te werken en plezier te hebben. Leer gave houdingen (die je lichaam soepel en sterk maken), werk aan je balans en concentratie en geniet. Bovendien kun je bij Mica Yoga nieuwe vrienden maken en is er geen onderlinge competitie. Je leert bij ons om beter in je kracht te staan, te concentreren, te mediteren en te ontspannen. Op een manier zodat je het al vrij snel in je dagelijkse bezigheden kunt toepassen.

De lessen duren totaal 60 minuten.
We eindigen na de eindontspanning/meditatie van ongeveer 5 a 10 minuten, met een leuk en leerzaam spelletje of we kleuren een mandala in.

KOM JIJ EEN LES ERVAREN EN DE SFEER PROEVEN?

Je bent van harte welkom! Meld je aan voor jouw gratis* proefles naar keuze. 

Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bottom Image