#

Mica Flow Yoga

Mica Flow Yoga behoort tot een van onze populairste lessen. Ze worden altijd zelf bedacht door Michaela en gegeven door haar en/of door haar professionele team van docenten. 

Deze energieke, maar toch ontspannende lessen die in een flow in elkaar overlopen zijn een goede oefening voor lichaam en geest. Je lichaam word soepel en sterk, komt beter in balans en de concentratie verbetert tijdens deze leuke in elkaar overvloeiende asana’s. De nadruk van de lessen ligt in het uitvoeren van doorlopende hatha houdingen. Het zijn energieke en ontspannende lessen tegelijk, waar alles in zit, flexibiliteit, het opbouwen van kracht in het lichaam, concentratie, ademhaling, balans, ontspanning, meditatie en verdieping. Er wordt een inspanning van het lichaam gevraagd, waarbij concentratie en het verkennen van je eigen geest nodig is. Zweten en spierpijn kunnen er dan ook bij horen.

Onze aandacht zit voornamelijk in ons bovenlichaam. Doordat we veel denken of piekeren zijn we vaak in ons hoofd aanwezig. Ook onze emoties zorgen voor een concentratie van energie in het bovenlichaam.

Dit zorgt ervoor dat de energie niet goed door heel het lichaam stroomt; Onbewust bouwen we spanning op.

Stress en onverwerkte emoties liggen opgeslagen in de spieren en door hier op een intensieve manier mee te werken, komen deze spanningen los. Dat geeft uiteindelijk een geweldige ontspanning voor het lichaam. De adem en de energie kunnen dan weer vrij door het lichaam stromen, waardoor je het lichaam beter zult gaan voelen en je weer bewust bent van je eigen lichaam.

Er zijn lessen variërend tussen de 60 en 75 minuten. De lessen worden afgesloten met een korte ontspanningsoefening, waarbij het hele lichaam tot rust kan komen. Alle lessen sluiten we af met een glaasje Yogi tea.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij zijn beschikbaar voor al jouw vragen. Neem gerust contact met ons op.

Bottom Image