#

Over Sandra Mac Donald

Over Sandra Mac Donald

Ik ben Sandra Mac Donald

Hardlopen is één van mijn grootste hobby’s en doe ik graag, in voorbereiding van een Marathon wilde ik mijn spieren ontspanning geven en na een lange afstandstraining was yoga was niet alleen lief voor mijn spieren maar het bracht mij veel meer.De meditaties brengen mij rust in mijn hoofd.
 
De workshops yoga en meditatie die er met regelmaat zijn geven mij zoveel nieuwe positieve ontdekkingen in mijn lichaam.
 
Michaela zei een keer, hé San ik zie je hier wel bij Mica yoga lesgeven, de Integrale yoga Nederland docente opleiding volgen lijkt me echt iets voor jou.
Ik volg de yogadocenten opleiding en het eerste deel is al in de pocket, inmiddels ben ik bezig met de yogadocenten opleiding deel 2.
Yoga lessen geven is zo leuk om te doen, het maakt mij blij en geeft mij energie.
Bottom Image