#

Over Monique van Baalen

Over Monique van Baalen

Hoi, ik ben Monique en moeder van 2 tieners van 17 en 14 jaar. Sinds kort behoor ik ook tot de Mica Yoga-family en daar ben ik heel trots op.
 
Hoe het begon? Nou, bij mijn eerste zwangerschap had ik yoga geprobeerd. Dat was zo goed, zei men, maar voor mij was het niet wat ik verwachtte. Een aantal jaren geleden ben ik opnieuw begonnen met af en toe yogalessen volgen en eigenlijk was het gewoon heel fijn en rustgevend om te doen.
Door een oproep op Facebook van Mica Yoga voor een kinderyogadocent is eigenlijk de bal echt gaan rollen. Ik had nul ervaring en toch heb ik gereageerd, het leek mij zo leuk om die kids les te geven. Ik mocht van Michaela meedoen en daarna zelf een les maken en geven. Dat was super leuk en Michaela vond, dat ik er iets mee moest doen, ik had er aanleg voor.
Na mijn opleiding tot energetisch coach, ben ik naar de opendag van Integrale Yoga Nederland geweest en ik wist: dit ga ik doen!
 
Deel 1 van de opleiding is klaar en ik ben nu bezig met deel 2, tevens doe ik de opleiding voor kinderyogadocent.
Je leert zoveel over jezelf en hoe je yoga meeneemt in het dagelijks leven, dus niet alleen op de mat. Ik word er heel blij van.
Bottom Image