#

Over Marielle Zuidema

Over Marielle Zuidema

Mijn naam is Marielle Zuidema, ik ben 41 jaar en sinds september 2021 volg ik de docentenopleiding Integrale Yoga in Rotterdam. Sinds kort geef ik op maandag de les krachtyoga.

10 jaar geleden ben ik met yoga begonnen. Toen mijn vader in 2011 met pensioen ging, mocht hij een cursus volgen om zich voor te bereiden op zijn pensioen en kon hij kennismaken met verschillende bezigheden voor na zijn pensioen. Tot verbazing van mijn moeder en mij bleek hij wel interesse te hebben in yoga. Het leek mij wel een erg leuk wekelijks vader-dochter momentje om dan samen naar yoga te gaan. En sindsdien zijn we allebei verkocht! Mijn vader is inmiddels 75 jaar en gaat wekelijks trouw naar zijn les, ik ben het liefst elke dag wel in het yogacentrum om een les te volgen.

Ik vind yoga echt een verrijking voor mijn leven en ik ging altijd met veel plezier naar het yogacentrum waar ik ooit begonnen was met yoga, maar doordat ik een aantal jaar geleden met mijn gezin ben verhuisd, was het toch een beetje te veel gedoe om daar steeds naar terug te gaan. Ik vond het best spannend om naar een nieuw centrum op zoek te moeten gaan, want zou ik me daar wel thuis voelen? Na een proefles bij Mica Yoga werd duidelijk dat ik me zorgen had gemaakt om niks, de proefles was erg fijn en de sfeer bijzonder warm.  

Inmiddels kom ik alweer 3 jaar naar de lessen en ik vind het nog altijd een hele fijne plek. De opleiding tot docent vind ik echt zo inspirerend en ik weet zeker dat ik ook nog een aantal vervolgopleidingen ga volgen. Ik ben enorm dankbaar dat ik nu al de gelegenheid krijg om les te geven, een fijne afwisseling naast mijn werk als beleidsmedewerker!

Het doet me enorm goed om te zien als mensen zich fijn voelen in de les en ik kan bijdragen aan dat je je goed in je vel voelt zitten. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat krachtyoga veel voor je kan doen als je hoofd druk is en je lichaam tegensputtert, zeker als je de krachtyoga afwisselt met de wat rustigere yoga vormen.

Tot ziens bij Mica Yoga!

Liefs, Marielle

Bottom Image