#

Over Jacqueline Rantong

Over Jacqueline Rantong

Mijn naam is Jacqueline Rantong en Integrale Yoga is mijn passie.

Dankzij een burn-out ben ik ooit op doktersadvies yoga gaan doen. Al snel kwam ik bij Integrale Yoga Nederland terecht en dat voelde als thuiskomen…

Sindsdien heb ik daar nagenoeg alle opleidingen gevolgd en ben tegelijkertijd les gaan geven; aan peuters en kinderen, maar vooral aan zwangeren en volwassenen.
Samen met Michaela heb ik een Integrale Yoga Opleiding gevolgd. We zijn allebei bevlogen docenten die vanuit het hart les geven.
Ik ben dan ook heel dankbaar en blij dat ik Integrale yogalessen bij Mica Yoga mag gaan geven in een mooie, sfeervolle ruimte.
 
Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik stevig en rustig in het leven kan blijven staan.
Naast yogadocent ben ik ook een blije mama van 3 mooie meiden en maak ik met veel enthousiasme (yoga)filmpjes.
Het leven heeft me ervaringen gegeven die ervoor gezorgd hebben dat ik veel kennis heb opgedaan bij zwangerschap, bekkenklachten, rugklachten, stress, burn-out én meditatie. Door yoga te doen en te mediteren ben ik weer in contact gekomen met mezelf en kan ik nu zeggen dat ik altijd innerlijke vreugde ervaar, welke ervaringen het leven me ook geeft. Het is mijn wens deze kennis te delen met zoveel mogelijk mensen, omdat ik het iedereen gun de vreugde in zichzelf weer te ervaren.
 
Met veel liefde geef ik workshops, (privé)lessen, meditatielessen aan de opleiding en leid ik mensen op tot zwangerschapsyogadocent. Ik begeleid zwangeren (en hun partner) naar de bevalling en bied daarna ook nazorg.
Ik geef les vanuit mijn hart en met een zachte flow breng ik je graag in contact met de stilte en de Bron waarin wij allen één Zijn. 
 
Namasté, Jacqueline
Bottom Image