#

Over Eline van der Toorn

Over Eline van der Toorn

Ik ben Eline van der Toorn. Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Zoetermeer. Vanuit mijn straat loop ik zo de natuur in, prachtig! Ik werk in de ambulancehulpverlening, eerst als ambulanceverpleegkundige, later als verpleegkundig meldkamercentralist en forensisch verpleegkundige. Momenteel werk ik als docent bij meldkamer opleidingen en één dag in de week in de praktijk. 

 
Yoga, dat is toch niet iets voor mij?! Ik hou van hardlopen en ben altijd actief bezig. Toen ik thuis zat vanwege een burn-out ben ik op advies yogalessen gaan volgen. Al snel merkte ik dat yoga mijn ‘sport’ was en dat het zeker iets voor mij is! Met enthousiasme en nieuwsgierigheid volg ik mijn yogareis. Ik ontmoet veel lieve mensen op mijn inspirerende reis met Integrale Yoga en ik ontmoet mij zelf.
 
In het begin volgde ik vooral de actieve yogalessen. Tijdens deze lessen wilde ik fysiek presteren, leniger worden. Langzaam besefte ik dat ik meer rust in mijn yoga practice moest brengen wilde ik ook de stilte kunnen ervaren. Ik ben tot meerdere inzichten gekomen en heb ontdekt dat ik yoga in het dagelijks leven kan integreren, ondanks het zweverige imago dat aan yoga hangt. Ik ontdekte de kracht van meditatie en ademhalingsoefeningen in combinatie 
met de yogahoudingen. Integrale Yoga brengt mij naast lichamelijk voordelen ook mentale groei, innerlijke rust en verbinding met mijzelf. Met plezier, enthousiasme en vooral vanuit de stilte en de rust wil ik mijn ervaringen delen in mijn lessen. Ik heet je van harte welkom!
Bottom Image