#

Yogakleding op maat

Exclusieve yogakleding en props speciaal voor jou

Alles voor jouw yoga en meditatie: Exclusief en aangepast aan jou!

Mooie en comfortabele kleding passend bij jouw lichaam. Ook vind je hier fijne hulpmiddelen die jou ondersteunen tijdens yoga, pilates, qi gong of meditatie.

De kleding en hulpmiddelen (zoals meditatiekussens) van het Mica Yoga label zijn zelfgemaakt en exclusief. Wil jij extra zakken in een broek of heb je specifieke wensen? Alle Mica Yoga kleding is in overleg aan te passen. In de winkel kun je Mica Yoga kleding op maat laten maken.

Onze coupeuse

Het gezicht achter de vakkundige productie van het Mica Yoga Label is Gabriela. Zij is de zus van Michaela en is coupeuse van beroep.

Alle Mica Yoga kleding en hulpmiddelen worden handgemaakt door Gabriela.

Michaela, Irma en Gabriela zoeken alle stoffen voor de productie altijd zelf uit. Dit wordt met zorg gedaan. Wanneer jij de zelfgemaakte kleding draagt, is het belangrijk je de luxe kwaliteit hiervan ervaart. Dit geldt ook voor alle zelfgemaakte meditatiekussens en bolsters.

De kwaliteit voel je in de stoffen, maar zul je ook ervaren in het draagcomfort van de kleding. Michaela ontwerpt alle kledingstukken altijd op basis van haar eigen yoga-ervaring. Als yogadocent vindt zij het heel belangrijk dat yogakleding niet alleen fijn draagt, maar ook goed meebeweegt in elke houding.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij zijn beschikbaar voor al jouw vragen. Neem gerust contact met ons op.

Bottom Image