#

Over Saskia de Roover

Over Saskia de Roover

Mijn naam is Saskia de Rover, opgeleid Yogadocente aan Integrale Yoga Nederland.  

Na een lange en mooie periode van bijna 20 jaar zelfstandig ondernemen in de detailhandel in het centrum van Rotterdam, volg ik nu mijn weg langs de levenswijze van de Integrale Yoga, een ervaring die ongeveer zes jaar geleden begon….. een inspirerende zoektocht naar persoonlijke en innerlijke ontwikkeling en ………… bewustwording. Na het volgen van een opleiding in de Psychologie heb ik tevens de docentenopleidingen voor volwassenen, kinderen en ademhalingsdeskundige afgerond aan de Integrale Yoga Nederland in Rotterdam. Hier verzorg ik nu tevens ook de Kinderyogalessen.
 
Al een aantal jaren verzorg ik lessen in verschillende specialisaties van de Yoga waarbij persoonlijke aandacht altijd centraal staat. Dit is wat mij blij maakt en waarvan ik denk dat de wereld mooier wordt.
Het is belangrijk dat ieder mens gezien wordt in al zijn positieve en negatieve kanten, dit schetst de waarde van een leerling. Vanuit deze waarde streef ik ernaar om in de puurste vorm stilte en rust in geest en lichaam over te dragen aan mijn leerlingen.                                                                                                       
Super Trots en vereerd ben ik om mij nu aan te mogen sluiten bij het “Mica team”                                                                                           
Bij Mica Yoga zal ik mij vooral gaan richten op de Specialisatie Kinderyoga in zijn breedste vorm. Tijdens mijn lessen creëer ik een sfeer waarin kinderen alle drukte naast zich neer kunnen leggen. Waarin ze zich kunnen ontspannen en rust kunnen ervaren. Een sfeer waarbij ze emoties die hen dwars zitten en die storend werken op de ontspanning even los kunnen laten, waardoor er ruimte kan ontstaan. Vanuit die rust en ruimte gaan we de les opbouwen. Er wordt vooral ingespeeld op de belevingswereld van de kinderen. 
 
Namaste,
Saskia 
Bottom Image