#

Over Miranda van der Deijl

Over Miranda van der Deijl

Mijn naam is Miranda van der Deijl, 47 jaar en woonachtig in Leidschendam.

In de invallessen Do-In, die ik bij Mica yoga geef wanneer Monique op vakantie is, neem ik jullie graag mee je lijf in. Bij het voelen van strekkingen geef ik uitleg over de meridianen. Wat zegt souplesse in bepaalde strekkingen jou en wat zegt stijfheid in je lijf over balans in lijf en hoofd.

Het leven met de seizoenen en hier de lessen op afstemmen is wat ik leuk vind om te doen omdat het je helpt om dingen te duiden en hierdoor beter naar je ‘voertuig’ te kunnen luisteren.

In mijn lessen vraag ik je om vooral lief voor jezelf te zijn. Elke strekking is precies wat jouw lijf op dit moment nodig heeft, niet dieper of verder willen maar precies zoals het moet zijn op dit moment.

Jarenlang werkte ik als manager in de zorg en sinds 6 jaar ben ik Shiatsu therapeut en Do-in yoga docent. Lesgeven is een hobby en dagelijks werk ik in opdracht als dagvoorzitter en in projecten binnen het sociaal domein.

Tot binnenkort wellicht.

Bottom Image