#

Over de Mica Yoga Shop

Compassion
Over de Mica Yoga Shop

Niet voor niets zijn wij enorm trots op onze mooie webshop. Het eerste zaadje hiervoor ontsprong uit Michaela’s liefde voor het coupeuse vak. Lees verder over het bijzondere verhaal achter de Mica Yoga webshop.

Michaela, oprichter van Mica Yoga, leerde ooit voor het vak coupeuse. In 4 jaar tijd behaalde zij haar diploma. Gedreven door haar passie voor dit vak, verdiepte zij zich verder in een vervolgopleiding van nog eens 4 jaar. Inmiddels is zij geen coupeuse meer, maar haar passie voor kleding is onverminderd aanwezig.

In 2012 kwam Michaela na een bewogen periode in haar leven op het pad van yoga. Dit werd een bijzondere en helende reis van verdieping en ontwikkeling. Alleen de yogakleding…dat kon beter, zo ondervond Michaela aan den lijve. Yoga werd een groot onderdeel van haar leven en haar werk. Zo groeide haar behoefte aan fijn zittende yogakleding die goed meebeweegt en mooi eruitziet.

Samen met haar zus Gabriela, die de kennis en de liefde voor het coupeuse vak met Michaela deelt, werden de eerste ideeën tot praktijk gebracht. De zussen gingen geïnspireerd aan de slag. Michaela begon met creëren van haar eigen ontwerpen gebaseerd op haar yoga ervaring. En Gabriela begon met het vakkundig verzorgen van de productie. Met naald en draad, en zorgvuldig gekozen stoffen, werden er prachtige en comfortabele yogakledingstukken gemaakt. En zo werd het exclusieve Mica Yoga label geboren.

Intussen was er al een mini Mica Yoga winkeltje. Want bijzonder is dat Irma al een winkel-achtergrond had. Met haar kennis van het etaleren en ook van inkoop en verkoop had zij het winkeltje tot stand gebracht. Aanvankelijk werden hier nog producten zoals thee en zoutstenen verkocht. Met de komst van de zelfgemaakte Mica Yoga Kleding was het dan ook vanzelfsprekend dat de winkel hiermee werd aangevuld. Het enthousiasme waarmee de Mica Yoga kleding ontvangen werd was groot. Het winkeltje groeide al snel naar een grotere winkel. Het assortiment breidde uit van exclusieve yogakleding naar ook zelfgemaakte meditatiekussens en andere accessoires. Ook kies je uit vele fijne yogamatten van andere merken. Dit maakt het assortiment heel compleet en divers.

Begin 2020 moest de winkel in het yogacentrum tijdelijk sluiten, vanwege de lockdowns. Bij Mica Yoga werd er toen al snel in mogelijkheden gedacht. Vanuit een enorme veerkracht en een diep vertrouwen ging de webshop voor het eerst live. In het afgelopen jaar bloeide dit op tot een uitgebreide webshop. Sindsdien is het brede assortiment van de winkel ook online te bestellen. Met de komst van een nieuwe website in 2021 is ook de webshop erg verbeterd. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op. Neem gerust eens een kijkje in onze mooie webshop!

En wist je dat je in de winkel zelfs Mica Yoga kleding op maat kunt laten aanpassen? Zo start je onbezorgd jouw les met kleding die helemaal bij jouw lichaam past!
Administrator
Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Similar Posts

Door verwijdering dichterbij
Door verwijdering dichterbij

Door verwijdering dichterbij ‘Jezelf verliezen’ klinkt op zichzelf best gek. Want, hoe kun je iets verliezen

Over Mica Yoga TV
Over Mica Yoga TV

Over Mica Yoga TV Geniet onbeperkt van meer dan 50 exclusieve lessen op Mica Yoga TV. Voor elk niveau, beginners en gevo

Over Mica Yoga
Over Mica Yoga

Over Mica Yoga In 2013 is Mica Yoga ontstaan in de huiskamer van Michaela. Daar gaf zij haar allereerste yogalessen. Na

Bottom Image