#

MICA YOGA TV VAN BEGINNERS TOT GEVORDEREN. VAN JONG TOT OUD. Mica Yoga TV IS VOOR IEDEREEN!

MICA YOGA TV VAN BEGINNERS TOT GEVORDERDEN. VAN JONG TOT OUD. MICA YOGA TV IS VOOR IEDEREEN!

MICA YOGA TV VAN BEGINNERS TOT GEVORDERDEN. VAN JONG TOT OUD. MICA YOGA TV IS VOOR IEDEREEN!

Dé (online) yogaschool van Pijnacker-Nootdorp, Den Haag en omstreken!

Over Mica Yoga TV

Geniet onbeperkt van meer dan 150 exclusieve lessen op Mica Yoga TV. Voor elk niveau, beginners en gevorderden, voor jong en oud. Maandelijks komen er nieuwe lessen bij. Laat jezelf inspireren en ontwikkel je bewustzijn. Iedere online les wordt begeleid door onze eigen gediplomeerde en gepassioneerde docenten. Eenvoudig mee te doen op op je eigen matje thuis.

Mica Yoga TV: Het verhaal van de lotusbloem
Uit de moeilijkste omstandigheden ontstaan de prachtigste ontwikkelingen. Wist je dat een lotusbloem zich wortelt in moerassige gronden? Vanuit de duisternis vindt zij haar weg naar het licht. Met haar zuivere witte bladen ontpopt zij zich tot een pure bloem.

Zo is het ook met Mica Yoga TV. Terwijl de deuren van ons yogacentrum sloten vanwege de lockdown, kwamen onze online lessen tot bloei. Vanuit ons diepste wezen bewogen wij stap voor stap mee met de omstandigheden. We zorgden voor een heuse filmset. Ook kwam er een prachtige website, waarin alle opgenomen lessen te vinden zijn. Onze lieve en professionele docenten bewogen met ons mee. Een prachtige ontwikkeling, waaruit Mica Yoga TV opbloeide.

Op Mica Yoga TV volg je verdiepende lessen Integrale Yoga, variërend van Ontspannende Hatha Yoga tot en met Krachtyoga. Naast vele andere yogavormen vind je hier Pilates, Qigong en mooie begeleide meditaties. Mica Yoga TV is een prachtige online plek voor inspiratie en zelfontwikkeling.

Proefweek €7,50,-

Benieuwd naar Mica Yoga TV? Probeer een week lang vrijblijvend voor slechts €7,50.

Onze nieuwste les

Bekijk direct onze nieuwste les op Mica Yoga TV.

Aanbieding! 1 jaar all-in abonnement voor €99,-

Wij hebben een aanbieding! Profiteer nu van deze actie: 1 jaar lang een all-in abonnement voor slechts €99,-! Let op: deze aanbieding is tijdelijk.

Met deze 3 tips ben jij helemaal klaar voor een fijne les

Mica Yoga TV tips?

1. Leg alles klaar wat je nodig hebt.
Doe je een meditatieles? Zorg voor een fijne meditatiemat of -kussen en eventueel kussentjes ter ondersteuning. Of gebruik een meditatiebankje. Zo blijf je langere tijd in een comfortabele houding tijdens meditatie of een ademoefening.

Doe je een yogales? Zorg voor een fijne yogamat, waarop je voldoende grip hebt. Gebruik een bolster of kussens voor extra ondersteuning tijdens je les. Denk ook aan een kussentje en dekentje voor een comfortabele eindontspanning.

2. Zorg voor voldoende ruimte.
Voor meditatie heb je niet veel ruimte nodig. Toch is het prettig wanneer je voldoende ruimte om je heen ervaart, zonder afleiding. Ruim spulletjes zoveel mogelijk op.

Voor yoga houd je rekening met de ruimte om je heen. Zorg dat je links en rechts van je mat voldoende bewegingsruimte hebt. Let ook op de ruimte boven je hoofd, zodat je tijdens de de Halve Maan Achterwaarts niet ineens in de lampen hangt.

3. Haal de sfeer van yoga en meditatie in huis
Zet eventueel een rustgevend muziekje aan. Steek een heerlijk geurend wierookstokje aan. Brand kaarsjes in mooie waxinehouders. Creëer een fijne sfeer, om thuis ten volle je yoga- of meditatieles te beleven.

Heb je een nieuwe yogamat, poefje of kleding nodig?

Neem dan een kijkje in onze webshop met diverse yoga artikelen en een exclusieve kledinglijn.

Je kunt terecht bij onze klantenservice op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur via online@micayoga.nl. Wil je graag persoonlijk contact dan het beste een belafspraak maken.

Dit kun je doen door een mail te sturen naar online@micayoga.nl.

Vragen of opmerkingen? Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan of mail naar online@micayoga.nl.

WIL JE GRAAG MET YOGA BEGINNEN?

Ben je benieuwd welke yoga bij jou past? Kom jij een les ervaren en de sfeer proeven?

Je bent van harte welkom! Meld je aan voor een proefmaand voor maar €15,-

Volg ons op Instagram

#micayoga

Nieuwsbrief.

Bottom Image