#

Marja van der Kruk

Over Marja van der Kruk

‘’Mijn naam is Marja van der Kruk. Ik ben een aantal jaar terug bij Mica Yoga terecht gekomen omdat ik op zoek was naar ontspanning, een momentje voor mezelf. Dit voelde zo goed, dat ik overwoog om de opleiding tot Yogadocent te gaan bij de Integrale Yoga Nederland. Toen ik in voor mij lastige periode terecht kwam, ben ik de opleiding daadwerkelijk gaan doen en wat zegening was dat. In die periode heb ik veel meegemaakt, een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Ik ben er nog niet, want wanneer ben je nu uitgegroeid, maar het heeft mij de kracht en het inzicht gegeven die ik nodig had om belangrijke keuzes in mijn leven te maken. En daarmee een geheel nieuwe weg in te slaan en weer mezelf te mogen zijn, die soms een beetje gekke zelf.

Ik ben dan ook zeer dankbaar voor alles wat ik bij Mica Yoga heb mogen leren en dat ik nu zelfs deel uit mag maken van het team. Ik hoop jullie binnenkort op één van de matjes te mogen ontmoeten en te mogen begeleiden naar ontspanning.

Liefs Marja

Bottom Image