#

Mantra Zingen

Mantra Zingen

Één keer in de maand kun je bij Mica Yoga op zondag mantra zingen.

Een mantra is een korte zin met een bepaalde betekenis, die steeds herhaald wordt tijdens gebed, meditatie of zang. Door een mantra te herhalen, kom je los van je gedachten, gevoelens, emoties, conditioneringen en je identificatie met je lichaam.
Het helpt je om in verbinding te komen met je ware Zelf.

Mantra’s worden bewust gebruikt en zorgen voor een positieve affirmatie.

De kracht van een mantra is enorm. Een mantra bevat vibraties van liefde, vrede, voorspoed, verbinding en nog veel meer. Zelfs als je de betekenis van de woorden niet kent, hebben mantra’s een ongekend effect, zeker als je het met meerderen zingt.

Veel mantra’s worden in het Sanskriet gezongen, een oude Indiase taal. In deze taal heeft ieder woord een bepaalde trillingsfrequentie, die resoneert met de cellen in je lichaam. Door het zingen van mantra’s kom je in verbinding met je innerlijk en kun je op een diep niveau heling ervaren. Mantra’s zorgen voor een verruiming van je bewustzijn en hebben een rustgevend effect.
Als je je onrustig of gespannen voelt kan het mantra zingen (of luisteren) er voor zorgen dat het ongemak oplost en je je weer beter voelt.

Er zullen diverse mantra’s gezongen worden, elk met een specifieke werking.
 
Waar?
Mica Yoga, Gildeweg 32A, 2632 BA Nootdorp
 
Wanneer?
Zondag 20 februari van 19:00 tot 20:10 uur
 
Wie?
Jacqueline Rantong
 
Kosten
€13,75 per persoon

Aanmelden?

Gebruik dan de button hieronder. 

Bottom Image