#

Krachtyoga Beginners XL

Krachtyoga beginners XL
De krachtyoga is afgeleid van de eeuwenoude Asthanga yoga. Het is dan ook een actieve yogavorm, waarbij je echt fysiek aan het werk gaat. Het doel is om doormiddel van de aansluitende fysieke houdingen, gecombineerd met de adem en concentratie in een meditatieve toestand te komen.

Bij het dagelijks beoefenen van de krachtyoga maak je zowel het lichaam als de geest sterk en flexibel en geef je je weerstand een enorme boost.

Wat gaan we doen?
We zullen de workshop beginnen met een klein stukje informatie over de oorsprong van de Asthanga en de Krachtyoga. Vervolgens gaan we aan de slag met het losmaken van het lichaam, de zonnegroet en maken we kennis met de ademtechniek, welke we tijdens de krachtyoga gebruiken. Zodra iedereen deze onder de knie heeft zullen we beginnen met een les krachtyoga, zodat het lichaam wakker is en je de juiste afstemming hebt qua concentratie en bewustzijn. Dit zal bij elkaar ongeveer 5 kwartier duren.

Na deze les zal er een pauze van ongeveer 20 minuten volgen met een gezonde en energierijke smoothie en wat lekkers.

Na de pauze gaan we, gedurende ongeveer een uur, dieper op de houdingen in, om een voor jou lichaam zo passend mogelijke versie van de houding aan te leren, welke je zelf thuis of in één van onze lessen krachtyoga verder kunt opbouwen. De dag zullen we afsluiten met een korte geleide ontspanningsoefening.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is voor iedereen geschikt, ook als je lichamelijke klachten hebt of beginner bent qua yoga. Het is belangrijk dat je het niet erg vindt om te gaan zweten en na afloop van de workshop spierpijn te hebben 😉

Wat krijg je?
– Onbeperkt water en thee
– Een gezonde en energierijke smoothie en wat lekkers
– Een hand-out met daarin een overzicht van de serie
– 1 maand toegang tot de Krachtyoga les op Mica Yoga Tv

Wanneer?
Zondag 25 september van 9:30 tot 12:30 uur

Waar?
Mica Yoga, Gildeweg 32a, te Nootdorp

Docent
Mariska van Harten

Kosten
€25,-

Aanmelden?

Gebruik dan de button hieronder. 

Bottom Image