#

Over Desiré Pereira

Over Desiré Pereira

Ik ben Desiré Pereira, moeder van 2 tieners. Ik werk fulltime in de thuiszorg als wijkverpleegkundige en ben al 15 jaar goed bevriend met Michaela. Ik heb van dichtbij mogen ervaren hoe Mica Yoga begon als een idee om zelf haar stage lessen voor de opleiding te gaan geven vanuit haar woonkamer aan een paar vrienden en kennissen.
 
Ik was in het begin huiverig om mee te doen. Ik had yoga een paar jaar eerder bij een yoga school geprobeerd maar het sprak mij toen helemaal niet aan. Tot mijn verbazing was ik na mijn eerste yoga les bij Michaela al om. Vooral de geleidde meditaties vond ik erg fijn en gaven mij het “Zen” gevoel wat zelfs dagen daarna door werkte. Na een paar maanden merkte ik zelfs dat mijn rugklachten (waar ik al jaren mee liep) minder werden door de oefeningen. De hatha yoga lessen die Michaela gaf waren heel anders dan mijn eerder ervaring met yoga. Bij Mica Yoga werd ik omarmd met rust, warmte en werd er ruimte gemaakt voor een stukje persoonlijk aandacht tijdens en na de lessen. 

Ik besloot daarom om de opleiding tot hatha yogadocent te gaan volgen bij Integrale yoga Nederland in Rotterdam. Mijn intentie was niet om les te gaan geven, maar mijn eigen spirituele groei en ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen.
Ondertussen heb ik mijn diploma Integrale Hatha yogadocent voor beginners en gevorderde behaald en heb ik de de specialisatie ademhalingsdeskundige in mijn zak.
 
Ik vind het ontzettend leuk om in het “Mica team” te werken en zal binnenkort gaan starten met het geven van Yin Yoga lessen en op den duur Engels talig yoga les. 
 
Warme groet, Desiré
Bottom Image