#

9-delige cursus Rugyoga

9-delige

Cursus Rugyoga

Wat houdt deze bijzondere reeks in?
We noemen het rugyoga, maar er komt veel meer bij kijken, zoals ademhaling, meditatie, concentratie, ontspanning en verbreden van je bewustzijn. Misschien zegt je dit nog niet zoveel. In het kort; het leert je om op een hele andere manier naar jezelf te kijken, maar ook naar het leven en je lichaam. Een mooie opbouwende reeks om jou op een andere manier je lichaam te leren kennen, hoe om te gaan met pijn en nog veel meer om jouw innerlijk te laten groeien.

Elk dagdeel heeft een speciaal thema en de thema’s sluiten mooi op elkaar aan. Zo groei je innerlijk en leer je beetje bij beetje steeds meer jezelf en je lichaam te begrijpen. Wat zegt mijn lichaam en de pijn mij en hoe kan ik mijn lichaam helpen om te herstellen, hoe zet ik het herstellend vermogen aan en wat heeft mijn innerlijke wereld daarmee te maken?

In de maand die volgt, ga je hiermee aan de slag. Niets wat moet, maar het mag zeker. Door geduld, oefening, veerkracht en een gezonde doorzettingsvermogen help ik je meester te worden over alle niveaus van je zijn. Misschien ben je altijd al een speelbal van het leven geweest of laat je je continue beïnvloeden door mensen van buitenaf? Je innerlijke kracht is er, alleen waar? Waardoor wordt die versluierd? Er zijn zoveel oorzaken…. En door de weg naar je Ware Zelf te bewandelen, kom je in aanraking met oude patronen, vastgeroeste gewoontes, situaties die nog belicht en verwerkt mogen worden op een heel ander niveau dan dat jij gewend bent.

Echt, yoga is niet zomaar iets. Yoga is de weg naar jezelf terug te vinden. Zo bewandelen we met elkaar een mooi pad naar healing, vrijheid van binnen en van buiten. Stap uit het harnas van pijn, van het gevoel vast te zitten in je lichaam

Wanneer?

– Zaterdag 11 september van 13:00 tot 17:00

– Zaterdag 9 oktober 13:00 tot 17:00

– Zaterdag 6 november van 13:00 tot 17:00

– Zaterdag 11 december van 13:00 tot 17:00

– De overige 5 lessen zullen in 2022 gegeven worden, data volgen zo spoedig mogelijk

Waar?
Mica Yoga, Gildeweg 32A, 2632 BA Nootdorp

Docent:
Sandra Koorneef van Zensa Yoga

Kosten:
Los dagdeel: € 49,95

Hele cursus (9 dagdelen): € 395,- (eenmalige primeur korting)

Aanmelden voor deze workshop?

Meedoen met deze workshop? Klik dan op de button hieronder.

Bottom Image